Urmareste-ne pe facebook si afla zilnic sfaturi despre un stil de viata sanatos.

Vrei sfaturi pentru un stil de viata sanatos? Urmareste-ne pe facebook!

SFATURI LEGATE DE UN STIL DE VIAȚĂ SĂNĂTOS, PENTRU A SCĂPA DE OBOSEALĂ ȘI A TE ÎNCĂRCA CU ENERGIE

Cum să facem față solicitărilor unei vieți active, să combatem oboseala și să găsim energia pentru a spune „da”?

Uneori, nu e greu să ne dăm seama de ce suntem obosiți. Stresul de la locul de muncă, răspunderile rolului de părinți și chiar schimbările sezoniere își spun cuvântul. Dar cum putem să ne reîncărcăm cu energie și să învingem oboseala?

Dormi mai mult

Da, pare evident. Corpul tău are nevoie de somn pentru a-și reîncărca bateriile, așa că dacă ai probleme cu somnul, încearcă și stabilește-ți obiceiuri mai bune, cum ar fi să te duci la culcare mai devreme și să te trezești la ore exacte.

Încearcă să reduci stresul

Este greu de evitat, dar stresul este o cauză cunoscută pentru starea de oboseală, așa că e bine sa înveți să identifici sursele de stres și să le gestionezi mai bine. Dacă munca este principalul vinovat, încearcă sa găsești soluții pentru a reduce stresul. Este, de asemenea, important să faci pauze în timpul programului de lucru și să găsești modalități pentru a te relaxa mai bine. Iar în timpul liber poți avea activități precum meditație, o baie caldă, muzică liniștitoare, care te pot ajuta să te detașezi.

Fă sport mai mult

Știm – ești prea obosit pentru a face exerciții, dar sportul poate avea efecte benefice asupra nivelului de energie din organism. Așa că sparge rutina inactivității și simte-te mai puțin obosit și mult mai energizat.  O plimbare de doar 15 minute în pas vioi te va ajuta să îți crești vitalitatea.

Ieși la aer mai des

Faptul că, în marea parte a zilei, ești blocat între patru pereti și departe de lumina soarelui poate duce la o senzație de letargie. Așa că, ieși afară! Chiar și pentru puțin timp, în pauza de prânz, inspiră aer curat și restabilește-ți starea de bine.

Renunță la cafeină și la alcool înainte de culcare

Cafeina, care se găsește în cafea, ceai, cola și ciocolată, ar trebui ocolită înainte de ora de culcare, dacă vrei să eviți o noapte agitată. Același lucru este valabil și pentru un pahar de alcool înainte de culcare – doar îți va perturba tiparele de somn și va crește simptomele de oboseală.

Mânâncă corect

Dacă vrei mai multă energie în viața ta și mai puțină oboseală, atunci ar trebui să îți analizezi felul de a te alimenta. Mâncarea de la fast food, băuturile acidulate, alcoolul și gustările cu zahăr pot induce o stare de letargie. Așa că încearcă să îți diversifici dieta și să mănânci alimente bogate în antioxidanți, minerale și vitaminele A, C și complexul de B-uri.

Dar dacă nu poți bifa toate acestea tot timpul (și, sincer, cine poate?), atunci gândește-te la un complex bun de multivitamine, cum este Supradyn®, te ajută să-ți păstrezi nivelul optim de energie in organism.

COPIII TĂI, ÎN PERIOADA DE CREȘTERE, AU NEVOIE DE ENERGIE

Într-o lume ideală, copiii ar primi toate vitaminele și nutrienții de care au nevoie pentru o creștere și o dezvoltare sănătoase printr-o dietă bine echilibrată.
Dar în lumea reală, nu este întotdeauna posibil să aibă o dietă bine echilibrată, iar un supliment de vitamine poate ajuta la creșterea și dezvoltarea armonioasă a copilului.

Când ar putea copiii să beneficieze de mai multă energie?

Pentru joacă, învățat și toate provocările de zi cu zi, dar și pentru creștere și o dezvoltare armonioasă, copiii au nevoie de energie. Ca părinți, facem tot posibilul pentru a ne menține copiii sănătoși și activi printr-o dietă nutrițională variată.

Stil de viață activ

Cu teme, activități extrașcolare, sporturi solicitante fizic, programe încărcate și gestionarea constantă a mai multor sarcini simultane, nu este de mirare că orice copil din când în când se simte obosit.

Pretenții și preferințe

Când copilul tău este mofturos și nu ia regulat mese bine echilibrate, alcătuite din alimente integrale, proaspete, este posibil să nu primească toate vitaminele și mineralele de care are nevoie pentru vitalitatea generală și producerea energiei.

Alegeri greșite

Copiii sunt copii și chiar dacă încerci să-i înveți să mănânce sănătos, totuși este posibil să facă alegeri alimentare nu așa de sănătoase, optând pentru fast food, mâncăruri procesate și gustări cu conținut ridicat de zahăr și lipsite de micronutrienți.

Diete restrictive

Copiii care urmează o dietă restrictivă sau specializată pot avea dificultăți în a prelua toți micronutrienții de care au nevoie. Astfel, le poate lipsi energia de care au nevoie pentru a crește și a se dezvolta corespunzător. Copiii care au o dietă vegetariană sau vegană sau cei care urmează un regim fără lactate ar putea, de asemenea, să beneficieze de un supliment pentru a-și păstra nivelul de energie.

După boală

Dacă cei mici sunt vlăguiți după tuse și răceli și, în mod special, dacă este o problemă să-i faci să mănânce legume și fructe proaspete, este esențial să te asiguri că au un nivel corect de vitamine și minerale. Astfel, organismul lor va produce energia de care au nevoie pentru a se recupera.

Ce multivitamine sunt bune pentru copiii tăi?

Un complex de multivitamine și minerale, așa cum este Supradyn® Junior, nu ar trebui să înlocuiască alegeri precum o dieta completă și a fi activ, dar poate completa un stil de viață sănătos și poate ajuta la reîncărcarea nivelului de energie natural al organismului.
Pe măsură ce copiii tăi cresc, crește și necesarul lor de energie.
Supradyn® Junior te ajută să le oferi toate șansele pentru o dezvoltare armonioasă!
În plus, are și un gust plăcut!

Supradyn® Junior

Descoperă cum susține Supradyn® Junior o dezvoltare armonioasă pentru copilul tău!

AFLĂ MAI MULTE

Supradyn® FAST energy

Descoperă Supradyn® FAST energy, forma cea mai rapidă de a lua multivitamine!

AFLĂ MAI MULTE

Supradyn® Energy

Descoperă și formula Supradyn® energy, care te încarcă cu energie de la prima administrare!

AFLĂ MAI MULTE
back to top