Supradyn ®

Get Adobe Flash player

De ce sa iau vitamine?

Studiile arata ca oboseala a devenit o problema majora cu care se confrunta stilul de viata modern (Childs NIM: Consumer perceptions of energy. Nutrition reviews 2001 Vol. 59, No 1, S2-S4). Sunt afectate, in general, femeile tinere cu o viata activa, care au atat o familie, cat si o cariera. Aproape 80% dintre aceste femei prezinta o lipsa de energie cu impact negativ asupra vietii de familie si a celei sociale. Din pacate, consumatorii nu stiu unde sa caute ajutor si deseori nu realizeaza ca oboseala nu este altceva decat consecinta reducerii rezervelor de nutrienti esentiali (Studiu la nivelul consumatorilor facut pentru Roche Consumer Health - Marea Britanie, in noiembrie 1999).

Pentru o viata activa

Oamenii care au o viata activa, in special femeile tinere cu familie si cariera, au nevoie de mai multa energie. Acesti oameni risca o carenta in vitamine si minerale (fapt afirmat in "Efectul tiaminei si riboflavinei asupra activitatii fizice si nevoia de vitamina B6 - 2000", Am J Clin Nutr 2000, 72 suppl:S598-S606) deoarece:

  1. chiar exercitiile moderate pot creste nevoile de vitamine B;
  2. o viata activa este deseori insotita de dieta neechilibrata;
  3. multe femei tinere vor sa piarda din greutate si ca urmare isi reduc cantitatea de alimente ingerate.

Supradyn® contine cantitati crescute de vitamine B si C si furnizeaza astfel energia necesara unei vieti active.

Referinte:

  1. Childs NIM: Consumer perceptions of energy. Nutrition reviews 2001 Vol. 59, No 1, S2-S4.
  2. Efectul tiaminei si riboflavinei asupra activitatii fizice si nevoia de vitamina B6 - 2000, Am J Clin Nutr 2000, 72 suppl: S598-S606.